Política de privacitat

t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris que puguin ser recaptats durant la navegació a través del lloc web https://www.obresiedificacions.com.

En aquest sentit, garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (*LOPD *GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (*RGPD).

L’ús de lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l’Avís Legal.

Identitat del responsable

  • Titular: El titular del lloc.
  • Domicili: – Espanya.
  • Lloc web: https://www.obresiedificacions.com

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, el Titular aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (*RGPD):

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diverses finalitats específiques sobre els quals el Titular informarà l’Usuari prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: El Titular sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la fi o les finalitats que els sol·licita.
  • Principi de limitació del termini de conservació: El Titular mantindrà les dades personals recaptades durant el temps estrictament necessari per a la fi o les finalitats del tractament. El Titular informarà l’Usuari del termini de conservació corresponent segons la finalitat.

En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

  • Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals recaptades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.

El Titular presa les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per a navegar per https://www.obresiedificacions.com no és necessari que facilitis cap dada personal.

Els casos en els quals sí que proporciones les teves dades personals són els següents:

Drets

El Titular t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
  • Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-te al tractament.

No pots exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-lo directament al Titular, la qual cosa significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació d’aquestes, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per a exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició has d’enviar un correu postal a, – Espanya, juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan et connectes al lloc web per a enviar un correu al Titular, et subscrius al seu butlletí i estàs facilitant informació de caràcter personal. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, dónes el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — — només com es descriu a l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d’informació:

Existeixen altres finalitats per les quals el Titular tracta dades personals:

  • Per a garantir el compliment de les condicions recollides en l’Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per a secundar i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
  • Per a analitzar la navegació dels usuaris. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’Usuari quan navega pel lloc web les característiques i la finalitat del qual estan detallades en la Política de Cookies .

Seguretat de les dades personals

Per a protegir les teves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per a evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció d’aquests.

Les teves dades podran ser incorporades a un fitxer de llista de correu, del qual és responsable de la seva gestió i tractament. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que pren totes les mesures de seguretat necessàries i et garanteix que les dades personals només s’usaran per a les finalitats donades.

Informa l’Usuari que les seves dades personals no seran cedits a terceres organitzacions, amb l’excepció que aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest últim cas, només es durà a terme la cessió de dades al tercer quan disposi del consentiment exprés de l’Usuari.

No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment a l’Usuari informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

Política de Cookies

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema en el teu navegador web.

En la pàgina Política de Cookies pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

Legitimació per al tractament de dades
La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.
Per a contactar amb el Titular, subscriure’t a un butlletí o realitzar comentaris en aquest lloc web has d’acceptar la present Política de Privacitat.
Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el Titular són:

  • Dades identificatives.
  • No es tracten categories de dades especialment protegides.

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcions al Titular es conservaran fins que sol·licitis la seva supressió.

Destinataris de dades personals

Navegació Web

En navegar per https://www.obresiedificacions.com es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar-te.

El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:

El Titular utilitza la informació obtinguda per a obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per a recopilar informació demogràfica.

El Titular no es fa responsable del tractament de les dades personals que realitzin les pàgines web a les quals puguis accedir a través dels diferents enllaços que conté el lloc web.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et compromets al fet que les dades facilitades al Titular siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-los degudament actualitzats.

Com a Usuari del lloc web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al lloc web exonerant a de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Acceptació i consentiment

Com a Usuari del lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consents el tractament dels mateixos per part d’en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Revocabilitat

Per a exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició has d’enviar un correu postal a , – Espanya, juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que estigui obligat a conservar amb finalitats administratius, legals o de seguretat.

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.